Stages/workshops voor trainers & coaches

Ben je coach of trainer bij een vereniging in de regio Leiden? Kom eens langs op de training om leuke inspiratie op te doen! Je bent altijd welkom om samen met onze trainers Iefke van Belkum en Jacob Spijker jouw knelpunten als trainer te bespreken en te kijken naar mogelijkheden en oplossingen voor jouw vereniging. Beiden zijn in het bezit van de hoogste diploma’s op het gebied van waterpolo en volgen de laatste trends op de voet. We zijn er niet alleen voor om de sporters uit de gehele regio naar een hoger niveau te tillen, maar helpen ook graag alle clubs. Op deze manier worden ook daar de trainingen optimaal ingevuld.

We hebben ook een specialist op het gebied van keeperstraining, Theo Uittenhout. We weten tenslotte allemaal goed moeilijk het is om ook de keepers een goed programma aan te bieden, naast de grote groep spelers die je als trainer hebt. Theo is regelmatig te vinden bij de trainingen van de nationale selecties om ook op de hoogte te blijven van alle trends op het gebied van keeperstrainingen.

Tot slot hebben we ook regelmatig stageplekken bij het RTC. Jonge trainers, coaches of onderwijzers zijn van harte welkom om met ons mee te lopen en ervaring op te doen.